#sleepengineer

Waveflex® is een Belgische slaapspecialist met meer dan 30 jaar ervaring in ergonomisch slaapcomfort. De gepatenteerde productontwikkeling gebeurt op basis van wetenschappelijke inzichten. Waveflex® produceert de slaapsystemen volgens hoge kwaliteitsnormen in eigen ateliers en biedt vijf jaar garantie. De universele lattenbodem is uniek. Hij is geschikt voor elke lichaamslengte en lichaamstype. “One size fits all” zonder de lattenbodem bij te moeten stellen.
Wat maakt waveflex anders?TOTAALCONCEPT

HOUDINGSCORRECTIE

DRUKVERDELING

SLAAPSPECIALISTEN


Waveflex® is een bijzonder innoverend concept. Vertrekkend vanuit de inzichten van verschillende vakgebieden wordt gestreefd naar een perfect slaap- en ligsysteem. Onze anatomie speelt een cruciale rol in de ontwikkeling van slaapcomfort. Waveflex® zorgt voor een optimale positie van onze wervelkolom en de ideale verdeling van de lichaamsdruk.

5 JAAR GARANTIE


Ieder Waveflex® slaapsysteem voldoet aan hoge kwaliteits- en afwerkingseisen. Die superieure klasse vertaalt zich in een standaard garantie van vijf jaar op het volledige Waveflex® systeem.

ADJUSTABLE-FOR-ALL


Het Waveflex® bedsysteem ondersteunt de neutrale houding, waardoor de rug zich volledig kan ontspannen. Waveflex® stapt bewust af van de rechte lijn van het klassieke bed en creëerde een ingenieus ‘one size fits all’ design waar de complexe anatomie van ieder individu centraal staat. Het ankerpunt is de verhoogde lumbale zone. De verlaagde schouderen bekkenzones zijn ruim genoeg om - zonder bij te moeten stellen - een universeel slaapcomfort te garanderen dat voor elk lichaamstype geschikt is.

This website/webshop is developed with the support of: